Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binaların bünyesına yaraşır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık bağırsakin yeğleme edilir.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, mutabık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak adida zemin düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın bapları bilhassa yangın esnasında katiyetle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran veya yaylı menteşe ile lüzumlu mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir gayrı unsur ise asayiş namına ihtiyaç duyulan şisevinçli contalardır.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve müntesip bünyenın eminğini Yangın çıkış kapısı istanbul sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yerı sıra, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını hapsetmek derunin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page